O nas

V novem prostornem salonu Čupakabra, na Cankarjevi ulici, se prepustite razvajanju našim strokovnjakinjam s področja lepotefrizerstvaličenja in manikure.

Vedno prijazne in nasmejane ter strokovno podkovane vas v lično urejenem salonu spremenijo v všečne in zadovoljne uporabnice in uporabnike.

Prosimo vas, da se obvezno naročite: osebno ali prek telefona 040 353 661.

CITA LUKANČIČ

nasmejana lokostrelka

Cita je kljub mladosti več kot izkušena frizerka. V prostem času je nanizala kar nekaj zelo dobrih rezultatov v lokostrelstvu, v salonu pa se rada poigrava z barvami in novimi načini podaljševanja las…

Več

ANJA SIMŠIČ POLO

lastnica Čupakabre

Anja si je že od malih nog želela postati frizerka. Po uradnem šolanju se je kmalu zaposlila kot frizerka, mimogrede pa opravila še tečaj masaže, se izobraževala na področju podaljševanja las in razvajala svoje stranke z anticelulitnimi tretmaji.

Več

KARIN CACINOVIČ NOVLJAN

prijazna nohtna stilistka

Karin je zelo prijazna umetnica. Pri delu na različnih področjih in z različnimi ljudmi se je, klub primarnemu poklicu frizerke, izpopolnila kot nohtna stilistka. Že 10 let najraje ustvarja po lastnem občutku, nenehno pa se na svojem področju dodatno izobražuje in sledi trendom.

Več